Cautare

8071 de rezultate pentru "ultimele stiri de la alegeri prezidentiale" (4.68 secunde)
Marko Bela, a declarat, marti, ca se contureaza ideea ca aceasta formatiune se va prezenta la alegerile prezidentiale cu un candidat propriu. "Se contureaza ca vom avea propriul nostru candidat pentru prezidentiale, dar nu vreau sa anticipez.
Omul de afaceri Dinu Patriciu afirma ca in turul doi al alegerilor prezidentiale din toamna vor accede Crin Antonescu si Mircea Geoana.
Mariana Bitang, ce detine in prezent functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, o va inlocui pe Monica Iacob Ridzi la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului.
Ca Sorin Oprescu ar putea candida la prezidentiale e mai mult decat un zvon, este o certitudine. El a vorbit deja, public, despre posibila sa candidatura la presedintia Romaniei. Sorin Oprescu ia in calcul o posibila candidatura la Presedintia Romaniei.
Guvernul nu va modifica numarul de semnaturi necesare unui persoane pentru a candida la Presedintie, nu va introduce obligativitatea depunerii vreunei sume de catre candidat si nu va modifica alte conditii legate de depunerea candidaturii, a declarat, miercuri, premierul Emil Boc.
Conducerea Partidului Democrat-Liberal ii cere lui Mircea Geoana sa-si dea demisia din functia de presedinte al Senatului, in conditiile in care este suspectat de faptul ca se foloseste de atributiile acestui post in campania pentru alegerile prezidentiale.
Remus Cernea, candidatul Partidului Verde la presedintia Romaniei, a ars astazi, in fata Televiziunii Romane, o bucata de carton ce il reprezenta pe el in marime naturala, dupa ce anuntase initial ca isi va da foc.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a comparat pe Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Ialomita, ironizandu-l si spunand ca este un om pe care nu-l poti lua in seama, fiindca "se uita lumea cu suspiciune la el, e treaz sau nu?".
Gigi Becali intra in cursa pentru prezidentiale. Acesta a anuntat ca sloganul sau de campanie este: ... Eu vin in spatele meu cu lucruri pe care le-am facut, cu lucruri pozitive, cu fapte, nu cu vorbe si nu am nevoie sa atac pe nimeni", a sustinut candidatul la prezidentiale.
Senatorul PSD Titus Corlatean afirma ca il asteapta pe Miron Mitrea si pe alti lideri PSD sa faca parte "din aceeasi echipa" si sa uite de "unele chestiuni de ordin personal", pentru castigarea alegerilor prezidentiale.
Senatorul PSD Titus Corlatean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile facute de Miron Mitrea despre arhiva Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) nu ajuta PSD si obiectivului partidului de a castiga alegerile prezidentiale, el adaugand ca asteapta de la Mitrea sa lase deoparte animozitatile de ordin personal.
Prima dezbatere publica intre candidatii la alegerile prezidentiale Traian Basescu si Crin Antonescu a avut loc, sambata dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, fiind moderata de jurnalistul clujean Mihnea Maruta, primul care a raspuns intrebarilor acestuia fiind candidatul liberal.
Candidatul PSD Mircea Geoana a castigat alegerile prezidentiale, potrivit rezultatelor a 3 dintre exit-poll-urile realizate de 3 institute de sondare a opiniei public: ... Un al patrulea institut, CSOP, i-a dat pe Mircea Geoana si Traian Basescu la egalitate.
Alegerile prezidentiale nu au rezolvat deloc criza politica ci, din contra, au agravat-o, iar clasa politica din Romania nu a invatat nimic din ultimile luni de marasm politic si financiar, sustine analistul politic Dan Pavel, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Presedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoana, considera nefiresc ca "detractorii" sai, care nu s-au implicat in campania electorala pentru prezidentiale, ii contesta postul de presedinte al partidului si ii critica echipa.
Declaratiile din ultima perioada a familiei Geoana si a apropiatilor acesteia referitoare la faptul ca Traian Basescu a apelat la "flacara violet" si la "atacurile energetice" pentru a castiga alegerile prezidentiale submineaza pozitia de lider al PSD, si asa destul de subreda, a lui Mircea Geoana.
Unele publicatii (de exemplu "Curentul", de unde am extras acest articol) se bucura de lupta dintre liderii social-democrati, anticipand mazilirea lui Geoana si, implicit, primenirea formatiunii.
Curtea Suprema Administrativa din Ucraina a acceptat sambata retragerea recursului depus de premierul Iulia Timosenko in vederea invalidarii rezultatului alegerilor prezidentiale, castigate de rivalul sau prorus Viktor Ianukovici.
'Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), condusa de trei presedinti fosti ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai, o sarbatoare consacrata in ultimii ani de serbarile cu mici si bere ale lui Vanghelie, unde erau prezente active in prim plan.
In protocoul semnat de Alianta PNL-PC este prevazuta sustinerea unui candidat PNL pentru presedintie in ipoteza alegerilor prezidentiale la termen, cat si a celor anticipate.
google-analytics.com